Onze diensten

Ben je op zoek naar een unieke creatie of een juweel met oud goud voor jezelf of iemand anders? Dan zit je bij Juwelen Galerie Perlézia aan het juiste adres! Bekijk hieronder wat we allemaal te bieden hebben. 

Collecties

Bij Perlézia vind je ook een uitgebreid aanbod aan juwelen, zowel merkjuwelen, zoals Orage, Bastian Inverun, Diamanti Per Tutti als fashion juwelen in het zilver en verguld. 

Unieke ontwerpen

Bij een uniek ontwerp begint elk juweel met een diepgaand gesprek waarin we uw stijl en persoonlijkheid verkennen om een op maat gemaakt ontwerp te creëren. Vervolgens gaan we aan de slag met onze 3D-technologie om uw goedkeuring van het ontwerp te vragen. Ten slotte wordt het ontwerp in ons atelier met de hand vervaardigd met aandacht voor elk detail. 

Ring van oud goud handgemaakt met diamant

Parels op snoer

Ook bieden we een uitgebreide keuze aan parelsnoeren waarmee je jouw eigen unieke collier kunt samenstellen. Kies één snoer of combineer meerdere snoeren om een sieraad te creëren dat perfect bij jouw stijl past.

Gedenksieraden

Bij Perlézia begrijpen we hoe belangrijk het is om dierbare herinneringen te koesteren. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie gedenksieraden is ontworpen om een blijvende herinnering aan een geliefde vast te leggen. Elk sieraad is met liefde en aandacht voor detail vervaardigd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen.

Herstellingen

Naast het ontwerpen van juwelen, kunnen we er ook voor zorgen dat juwelen terug zoals in hun oorspronkelijke staat hersteld worden. Dit omvat niet alleen het repareren van juwelen, maar ook het vergulden of rhodineren van een sieraad, het herknopen van echte zoet- of zoutwater parelcolliers en het verkleinen of vergroten van ringen. Daarnaast is het ook mogelijk om met jouw oude gouden juwelen een heel nieuw ontwerp te laten maken. 

FAQ

Normaal gezien is de wachttijd voor een uniek ontwerp tussen de 6 maanden en een jaar. 

Ja, zeker! Het goud van oude juwelen kan gebruikt worden om een nieuw juweel mee te maken. Als dit niet genoeg zou zijn voor het gewenste ontwerp, kan dit in combinatie met nieuw goud. 

Maak Jouw Dromen Waar met een Uniek Ontwerp!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek de mogelijkheden!