Prijzen

Alle in de webshop en in deze leveringsvoorwaarden vermelde prijzen zijn in euro en inclusief BTW.

Betalen


Betaling van uw bestelling is mogelijk per overschrijving, Bancontact of Paypal. Na ontvangst van een bestelling stuurt Galerie Perlézia een bevestigingsmail .

Het aankoopbedrag dient o.v.v. het ordernummer binnen 3 dagen te zijn bijgeschreven op onze bankrekening.

Rekeningnr wordt vermeld bij afhandelen van bestelling.
Vanaf het moment dat het verschuldigde bedrag op de rekening van Galerie Perlézia is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.

Verzending en verzendkosten

Verzending gebeurt aangetekend, via B-post, en kost binnen België € 7,-

Voor internationale verzending gelieve eerst contact op te nemen via patricia@perlezia.be

Levering


Galerie Perlézia verplicht zich hierbij tot het degelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.
Bestellingen zullen, indien voorradig, de volgende werkdag  na betaling worden verzonden.

Voor een besteld juweel dat uniek wordt gemaakt in eigen atelier, is de productietermijn circa 3 weken en dit na goedkeuring van het besproken ontwerp.
De door onze webshop opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

Levering geschiedt op de plaats die de koper heeft opgegeven in de webshop of schriftelijk via post of e-mail. De verantwoordelijkheid voor het juist of volledig opgeven van het afleveradres ligt bij koper.

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging met bestel- en betalingsgegevens. Controleer deze gegevens goed.
Levering geschiedt binnen 1 week na ontvangst van betaling.
Bij overschrijding van de aangegeven levertijd door bpost is Galerie perlézia niet aansprakelijk te stellen.

Zoek raken van bestellingen

Voor verzending wordt de bestelling door ons zorgvuldig verpakt. Galerie Perlézia is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van leveringen tijdens de verzending via bpost.
Daarom kun je er voor kiezen om je bestelling aangetekend en verzekerd te laten verzenden met Track&Trace wat dus qua transportkosten buiten normale categorie valt.
Gelieve hier eerst een mail te sturen via patricia@perlezia.be


Bij aangetekend verzenden moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling aankomt.